Benieuwd naar hoe anderen Buitenplaats Sprielderbosch ervaren? Lees de reviews van kopers en ontdek waarom zij voor een recreatiewoning op deze plek hebben gekozen.

Vrijblijvende rondleiding?

We staan u graag te woord.
Bel 0577 – 402 229.

 • Een plek om te onthaasten

  “De kleinschaligheid van het project, de omgeving waarin het wordt gerealiseerd en het vormen van een Vereniging van Eigenaren als eigenaar van Sprielderbosch spreken ons hier zo aan.
  Als inwoner van de randstad is het eerste wat ons bij is gebleven de rust die je vindt in het park aan de rand van het bos. Sprielderbosch is voor ons een plek waar je echt even kunt onthaasten van alle drukte waar we tegenwoordig in zitten. Werk, de kinderen en hun school en hobby’s, sporten en ons eigen sociaal netwerk dat we enigszins willen onderhouden. Bij Sprielderbosch genieten we van de rust, ontdekken we een stukje natuur wat zo mooi en groen is, en dat zo relatief dichtbij ons huis is. Dat is prachtig. Onze kinderen vinden het ook geweldig om op zoektocht te gaan naar verschillende vogels, of wanneer ze een eekhoorn spotten in de tuin of een haas voorbij zien rennen in de wei. Het is heerlijk en we zijn blij met ons huisje in het bos. Want zo is het natuurlijk ook, je bevindt je in het bos van de mooie Veluwe.”

  Familie Gerrits uit Heemskerk
 • Ontstressen!

  “We waren al jaren op zoek naar een Veluws boerderijtje, met een rieten kap, midden in de natuur. Echter, wat we vonden was altijd 20 of 30 jaar oud, en dus meteen opknapbeurten nodig…..Uiteindelijk vonden we Buitenplaats Sprielderbosch op het internet, en zijn gaan informeren bij de makelaar. Alles nieuw, en modern van bouw en uitvoering, erg aantrekkelijk dus. Gelegen midden in de natuur, weg van druk verkeer, boslucht om je heen, stilte, ontstressen dus!”

  Anoniem
 • Ontspannen én centraal

  “Wij zochten een luxe recreatievilla die alle comfort biedt als thuis. In een omgeving die uniek en bijzonder is. Midden in de natuur waar je even kan terugtrekken in rust en tijd voor gezin. Heerlijk ontspannen, lekker genieten van de natuur, toch centraal en alle luxe om je heen. En met goede bourgondische faciliteiten op korte afstand.”

  Fam. Jussen uit Kerkrade (niet op de foto)

Thuis op uw gemak alles vergelijken?

VRAAG DE BROCHURE AAN

De buitenverblijven met eigen ogen zien?

Arjan van de Steeg
Gecertificeerd Makelaar - Adviseur MAAK EEN AFSPRAAK