Buitenplaats Sprielderbosch

Dat Nederland verschillende gezichten heeft, ervaart u op Buitenplaats Sprielderbosch. Vanuit de drukke stad rijdt u zo de stille natuur in. Het park telt in totaal 46 buitenverblijven. Met elkaar vormen ze een uniek landgoed dat wordt omgeven door uitgestrekte weiden, sfeervolle dorpjes en de eeuwenoude bomen van het Speulder- en Sprielderbos.

De buitenverblijven hebben van buiten een karakteristieke, Veluwse uitstraling en zijn van binnen helemaal van nu. U kunt er met vier tot zes personen verblijven. Ideaal voor de verhuur, maar ook voor uzelf: Buitenplaats Sprielderbosch is dé plek om mooie herinneringen te maken met familie en vrienden. Een buitenkans!

Buitenverblijf met bosperceel

Wilt u de drukte van thuis afwisselen met ontspannen weekenden en vakanties op de Veluwe? Of zoekt u een betrouwbaar vastgoedproject om in te investeren?
Op Buitenplaats Sprielderbosch bent u eigenaar van een karakteristiek buitenverblijf met een bosperceel van 508 m2 tot 1.872 m2. Omdat de grond van u is, bepaalt u wat ermee gebeurt. Zowel nu als in de toekomst.

Kiest u ervoor om het buitenverblijf met financieel en fiscaal voordeel te verhuren, dan helpen we u daar uiteraard bij. Via de verhuurorganisatie en de receptie ter plaatse wordt alles geregeld.

Investeren in uw eigen stukje Veluwe? De woningen zijn allemaal verkocht. U kunt wel een woning op het park huren.

Bouwer met 130 jaar ervaring

Op Buitenplaats Sprielderbosch koopt u geen standaard vakantiewoning. U investeert in een bijzonder buitenverblijf. Het project is een initiatief van Bouwbedrijf Boogert, dat Buitenplaats Sprielderbosch zowel ontwikkelt als realiseert. Directeur Hans Boogert: “Ouderwets vakmanschap en technieken van nu gaan bij ons hand in hand. We beschikken over 130 jaar ervaring en dragen het predicaat Hofleverancier. Bovendien beheersen we alle disciplines binnen de bouw, waardoor we de werkzaamheden grotendeels zelf kunnen uitvoeren. Dit alles doen we in een bouwteam. Zo benutten we de expertise van onze mensen optimaal. En zijn de buitenverblijven van hoge kwaliteit.”

Vraag over het project of de omgeving?

Waar is de dichtstbijzijnde supermarkt? Hoeveel kosten de percelen aan de rand? En welke extra opties zijn er? Investeert u in vastgoed, dan wilt u alles te weten komen over het project en de omgeving. De makelaars van Bosrijck helpen u daarbij. Arjan van de Steeg: “We zijn gevestigd in de regio Midden-Veluwe, waardoor we de omgeving als geen ander kennen. Deze achtergrond combineren we met onze kennis van Buitenplaats Sprielderbosch. Heeft u interesse, dan gaan we graag met u in gesprek. We doen er alles aan om uw vragen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden. Want dat u goed geïnformeerd investeert, staat bij ons voorop.”

Financieel advies nodig?

Betaalt u het buitenverblijf op Buitenplaats Sprielderbosch met eigen middelen of sluit u toch een hypotheek af? Waar liggen kansen om fiscaal voordeel te behalen? En wat zijn de mogelijkheden in de toekomst? De financieel adviseurs van Rabobank en Zeevat Hypotheken & Verzekeringen geven inzicht en advies. Zo weet u zeker dat de investering aan uw financiële verwachtingen voldoet.

Zelf bepalen met de Vereniging van Eigenaren (VvE)

Wie betaalt, bepaalt. Waar u normaal afhankelijk bent van plannen van parkmanagers, kent Buitenplaats Sprielderbosch een Vereniging van Eigenaren. Van groenonderhoud en beveiligingscamera’s tot een terras bij de entree, u bepaalt samen wat Buitenplaats Sprielderbosch nodig heeft.

UITVERKOCHT
Type Berkenhorst

6 persoons

bekijk deze woning
UITVERKOCHT
Type Beukenhorst

6 persoons

bekijk deze woning
UITVERKOCHT
Type Lindenhorst

4 persoons

bekijk deze woning
VERKOCHT!
Modelwoning Beukenhorst

6 persoons

bekijk deze woning
VERKOCHT!
Modelwoning Eikenhorst

6 persoons

bekijk deze woning
VERKOCHT!
Modelwoning Lindenhorst

4 persoons

bekijk deze woning

Thuis op uw gemak alles vergelijken?

VRAAG DE BROCHURE AAN

De buitenverblijven met eigen ogen zien?

Arjan van de Steeg
Gecertificeerd Makelaar - Adviseur MAAK EEN AFSPRAAK