De Veluwe in uw achtertuin

Het weekend vieren met de Veluwe in uw achtertuin? Buitenplaats Sprielderbosch ligt in Koudhoorn, vlakbij het Gelderse Putten. Het park bevindt zich op slechts een uurtje rijden van de Randstad, maar voor uw gevoel bent u mijlenver weg van alles wat moet. In uw eigen buitenverblijf kunt u heerlijk koken, spelletjes spelen of een boek lezen bij de haard. Een dagje eropuit? In de omgeving valt buitengewoon veel te doen en te beleven.

Herten spotten in het bos, fietsen over de heide, een terrasje pakken in Hanzestad Harderwijk, de Beeldentuin bezoeken in Garderen, Van Gogh bewonderen in het Kröller-Müller Museum, surfen op het Veluwemeer, tot rust komen in de sauna of samen zwemmen met kinderen of kleinkinderen. Het kan allemaal. In en rondom Buitenplaats Sprielderbosch komt u tot rust op uw eigen manier. En laadt u uw accu in no-time weer op.

Wat gaat u doen vandaag?

Midden in de natuur

’s Morgens wordt u wakker van vrolijk fluitende vogels. De beste wekker die u zich maar kunt bedenken. Schuift u de gordijnen opzij, dan ziet u aan de bosrand een groepje herten lopen. En wanneer u de frisse buitenlucht instapt, schiet er een konijn voor uw voeten weg.

Met de Veluwe in uw achtertuin heeft u op Buitenplaats Sprielderbosch bijzondere buren. U ervaart de natuur dichterbij dan ooit. Of u nu buiten in de zon een boek leest of binnen bij de haard van een goed glas port nipt, elk seizoen heeft zijn eigen charme. Het hele jaar door geniet u van rust en ruimte. Niet alleen vanwege de groene omgeving, maar ook door de grote tuin. Zowel het buitenverblijf als het omliggende bosperceel zijn van u, waardoor u zich écht even kunt terugtrekken. Wat wilt u nog meer?

Op een uurtje van de randstad

Buitenplaats Sprielderbosch ligt vlakbij de Randstad. Binnen een uur verruilt u auto’s, kantoren en flats voor wandelschoenen, bomen en knusse boerderijen. Inpakken, wegwezen en genieten dus.

Een plek om te onthaasten

“Sprielderbosch is voor ons een plek waar je echt even kunt onthaasten van alle drukte waar we tegenwoordig in zitten. Werk, de kinderen en hun school en hobby’s, sporten en ons eigen sociaal netwerk dat we enigszins willen onderhouden. Bij Sprielderbosch genieten we van de rust, ontdekken we een stukje natuur wat zo mooi en groen is, en dat zo relatief dichtbij ons huis is. Dat is prachtig.”

Familie Gerrits- Heemskerk

UITVERKOCHT
Type Berkenhorst

6 persoons

bekijk deze woning
UITVERKOCHT
Type Beukenhorst

6 persoons

bekijk deze woning
UITVERKOCHT
Type Lindenhorst

4 persoons

bekijk deze woning
VERKOCHT!
Modelwoning Beukenhorst

6 persoons

bekijk deze woning
VERKOCHT!
Modelwoning Eikenhorst

6 persoons

bekijk deze woning
VERKOCHT!
Modelwoning Lindenhorst

4 persoons

bekijk deze woning

Thuis op uw gemak alles vergelijken?

VRAAG DE BROCHURE AAN

De buitenverblijven met eigen ogen zien?

Arjan van de Steeg
Gecertificeerd Makelaar - Adviseur MAAK EEN AFSPRAAK